Random header image... Refresh for more!

Andar, una filosofia

Llibre d’en Frédéric Gros, que ajuda a comprendre els profits i valors del caminar. És un recull força documentat i a voltes, sorprenent.

Us en deixo un tastet.

Sigui útil! Salut!

Febrer 15, 2019   No Comments

Factfulness

Llibre d’en Hans Rosling i família, editat per La Campana. “El món va millor del que et penses. Deu raons que fan que no el vegis tal com és”, es la frase que fa que no puguis deixar de llegir-lo.

No cal dir res més. Us en deixo un resum.

Sigui útil. Salut!

Febrer 15, 2019   No Comments

Els metges també ploren

Impressionant article d’Eva Piquer, que segueix la línia dels llibres i articles d’en Carles Capdevila, per dissort traspassat el 2017.

Totalment d’acord! Els professionals de la salut, especialment, hem de passar-nos el dia empatitzant i regalant rialles, abraçades i petons (qui em vulgui entendre, ja ho sap).

Sigui útil! Salut!

Febrer 15, 2019   No Comments

Postveritats emocionals

Llibre de Mercè Conangle i Jaume Soler, de Profit Editorial. Els autors són professionals amb llarga experiència en llarga experiència en el món de la psicologia personal i de l’ecologia emocional. Lideren l’Institut d’Ecologia Emocional, molt reconegut.

Aquest darrer llibre de la seva llarga col·lecció, ens parla dels contes que ens expliquem a nosaltres mateixos que són els mecanismes de protecció per mitjà del relat.

Veure resum realizat.

Sigui útil! Salut!

Febrer 15, 2019   No Comments