Random header image... Refresh for more!

Diari espiritual, un any amb Gandhi

Avui, 23 d’octubre: “Els descobriments no són patrimoni ni de cap nació ni de cap grup“.

Frase que admet moltes interpretacions, jo la enfoco en el sentit d’estendre i aplicar la tecnologia i els avenços científics mundials en benefici de tots els afectats per malalties, desastres, conflictes…pensar que els descobriments en el fons són patrimoni de la humanitat, i ningú pot segrestar-los ni fer-ne un ús especulatiu, i menys quan és posa en risc la vida de milions de persones. D’acord, oi?

La troballa d’avui: la Fundació Sant Joan de Déu, un autèntic taller de projectes on la investigació i la innovació assoleixen la màxima prioritat. Potenciant la recerca, es potencien alhora totes les àrees de la medicina i de la biologia, de la salut mental, de la docència i de la innovació biomèdica, en cadascun dels centres de l’Orde de Sant Joan de Déu. Des la web es pot enllaçar amb tots els centres i serveis que depenen de l’Orde. Feina seriosa, inteligent, creativa i amb compromís social!

Sigui útil! Salut!

2 comments

1 Carles { 10.23.08 at 1:38 pm }

Evidentment, ja tornem a trobar-nos amb les categories de l’ego: “el meu”, “el seu”, absurdes propietats i limitacions, per tenir curtes mires sobre la vida. I així va la vida i el món. Patents farmacèutiques per encarir medicaments i moltes persones morint-se. Apropiacions indegudes per por que algun dia no en tingui prou i faig malbé el sistema econòmic, perquè no deixo que flueixi l’energia. Excedents fets malbé per la por. El meu, el seu i malbaratem la vida, la pròpia i la dels altres i malbaratem el món. Quina tristesa!

En realitat els descobriments pertanyen a la humanitat, perquè és la capacitat creadora de la consciència humana la que realitza els descobriments. I fixeu-vos en la paraula “des-cobrir”, ho agafeu? Treure el cobriment, perquè tot ja existeix, tota la riquesa infinita de la nostra consciència ja hi és. Només hem d’estar disposats a des-cobrir-la. Que fantàstic oi!. Així doncs, fem silenci, una de les millor maneres per deixar de cobrir totes les riqueses que es guarden dins nostre.

Bon camí!
Bon treball!

Molt bé l’article de la propietat intel·lectual, hem de fer les coses molt diferents de com les fem, sense que això signifiqui cap perjudici per ningú. Tots ens podem beneficiar, sense atresorar. Penso que Sulston fa molt bones reflexions i dóna una bona opció al dir que cal “que hi hagi una major participació de les organitzacions no governamentals transnacionals.”

Totalment d’acord Joan, totalment d’acord!. Encara recordo el dia que vaig veure el teu post del febrer de 2008 Informació o infoxicació? by barriosc. Vaig pensar que valent que és en Joan. Gràcies! Un altre món és possible oi? Gràcies per fer-lo possible!.

Salut per al desenvolupament, Fundació Sant Joan de Déu,… i altres, com molt bé dius: “Feina seriosa, intel·ligent, creativa i amb compromís social!” Sort que no tot el món es mesura en curtes mires!

Bon viatge!

2 fenix { 10.23.08 at 3:27 pm }

Totalment d’acord !, peró crec que avui els interesos de les multinacionsl farmaceutiques i tenen molt a dir i molt a veure en aquest desenvolupament i cap on aplicar-lo.
Mols cops em pregunto ..aquestes investigacions amb qui les fan i com
les fan?.

Voldria compartir : ahir una amiga va estendra les seves ales per
arribar fins els estels. Espero ,de tot cor ,que estigui fent el cami que la porti a la pau i el soseg que ella tant desitjava.
Bo….. per moments compartits, ,per alguns sonriures ,per algun pastis de xocolata i taronja , per caminar un tros del teu cami de costat ,benvolguda Teresa, BON VIATJE ,que la Pau sigui amb tu .

Ajudar un xic fent voluntariat dins l’odre de Sant Joan de Deu ,és un
motiu per donar i rebre amor. És aprendra …

Avui una forta abraçada !!
Cada dia és util !! Gracies. Nuria

Leave a Comment