Random header image... Refresh for more!

Diari espiritual, un any amb Gandhi

Avui, 20 de desembre: “Cadascú prega a Déu, segons la intensitat de la seva llum“.

Interpreto que cadascú estableix una relació personal amb Déu (la Veritat), irrepetible, individual i lliure. Pregar és, entre altres coses, una experiència de nuesa total, de transparència, de discerniment interior, de pau i també de tempesta en la ment, saludable física i psíquicament, un exercici de sinceritat personal, un temps de silenci i meditació, una estona sol amb tu, una mirar la brúixola en el camí, una fita o marca en el terreny, un oasi en ple desert, un desert en ple diluvi…una estona de cel! Espero més definicions…amics!

La troballa d’avui: l’Agència de Residus de Catalunya, diria que pots arribar a saber-ho TOT sobre els residus de tota mena i el reciclatge. Tema cabdal si no volem esgotar el planeta en poc temps!

Sigui útil! Salut!

2 comments

1 Carles { 12.20.08 at 8:57 am }

Avui és molt encertada la dita, cadascú guisa, pensa, sent, actua, parla, estima, prega,… segons la intensitat de la seva llum. Per això el més important és augmentar la llum, aquesta llum que per convenció celebrarem aviat i que ha de néixer sempre. La intensitat de la llum parla d’obertura, d’amor, d’humilitat, de joia, de discerniment,… de tot allò que hem anat veient en el camí. Que la ferma praxis sota la llum de la Unitat sigui el far que il·lumini el nostre camí.

Bon camí!
Bon treball!

😉 Davant la definició que has fet de pregar, no m’atreveixo dir un sol mot més, és pura poesia. Gràcies! Només el silenci pot assaborir cada matís i cada cara del poliedre.

Per acabar, avui he estat sintètic i curt 😉 iupi!!! :), la famosa melodia de la que en tinc unes 78 entrades diferents i ara la feina és seleccionar, la selecció. Avui per gaudir del cap de setmana escoltarem una versió un xic country i festiva d’aquest país jove del USA, quina alegria d’infant, quina joia, és una autèntica pregària. Gràcies!

http://www.youtube.com/watch?v=SWkiNa1nphY

Bon viatge!

2 fenix { 12.20.08 at 4:13 pm }

“La intensitat de la llum de cadascú” ,és cert. Jo crec que cada un de nosaltres té una llum especial,depen d’un mateix de la seva força ,honestitat,bondat , amor que aquesta llum sigui a l’abast dels altres .
És maravellos poguer compartir diferents llums a dins nostre.També
el compartir la claror de la llum dels altres .

Pregar per mi pot ser apendre a tornar a refer el meu interior ,apendre a escoltar el silenci ,apendre ……

Avui voldria compartir un versos ,unes paraules escrites per ajudar a fer camí.
He triat aquestes ,perque son les que he sentit més propreres:
“Pots girar l’esquena al demà
i viure en l’ahir,
o pots viure esperançada pel demà,
gràcies a l’ahir compartit amb ell.”

“Obre els ulls,estima,reprén el camí,
un nou dia està el teu abast “.

Caminants …. que la Pau sigui amb nosaltres i amb tots els que son
en el camì.

Gràcies per ser aqui cada dia. salut!!

Nuria.

Leave a Comment