Random header image... Refresh for more!

Diari espiritual, un any amb Gandhi

Avui, 16 de gener: “La pregària més gran és la pregària silenciosa“.

Un elogi del silenci i de la meditació, avui. Forma part del ritme diari del Mahatma, és la font de la seva força interior junt amb la pregària, el dejuni, practicar ioga, caminar i menjar vegetarià. Ja en altres frases i comentaris, es comenten els hàbits de vida d’en Gandhi, podeu visitar el: 13 d’abril, 25 de juliol, 2 d’agost i el 8 de novembre, i 7 de desembre. També en relació al tema de la pregària, es poden trobar referències i consells en els següents dies: 11 de maig, 25 de juny, 2 de juliol, 30 de juliol, 23 d’agost, 22 de novembre,1 de desembre i 8 de desembre. Us recpmano visitar aquest enllaç, on trobareu consells per fer una pregària en silenci (apart de moltes altres recomanacions i sorpreses). Una actitud de recolliment i reflexió interior és vital si volem restar vius i no morir en l’intent, en un món agitat, contradictori i sorollòs com en el que vivim. Crec jo, eh?

La troballa d’avui: Linguapax, una ONG vinculada a la UNESCO, i establerta als 5 continents, que té per missió contribuir a la preservació i promoció de la diversitat lingüística arreu del món. El seu objectiu principal és aplegar les diferents comunitats lingüístiques al voltant de la convicció que les llengües, com a vehicles essencials de les expressions culturals i identitàries, poden i han de ser un factor de pau i de comprensió intercultural. Lligat al tema us recomano aquest kit de sostenibilitat lingüística. Granet de sorra per un món més just i en pau! Felicitats!

Sigui útil! Salut!

1 comment

1 Carles { 01.16.09 at 8:53 am }

És clar, perquè en ell es diu tot. Quan hom pronuncia una cosa, obvia la resta, quan no agafes cap particularietat, ho inclous tot i la totalitat es manifesta. En el silenci hi ha totes les pregàries manifestades i no manifestades, ell ho inclou tot. I ell és una actitud, un ser en el món. Perquè com ja deveu haver après no es tracta de tenir la fe, sinó de ser la fe.

Bon camí!
Bon treball!

Avui l’apunt musical el donarem a Paul Simon and Art Garfunkel amb el seu “The Sounds of Silence ”.

http://es.youtube.com/watch?v=YhdGkZ6Fngw

Bon viatge!

Leave a Comment