Random header image... Refresh for more!

Diari espiritual, un any amb Gandhi

Avui, 9 de febrer: “La pregària és la part més potent de l’acció“.

llibres-alliberatsJa en altres frases d’aquest diari espiritual en Gandhi ens parla de la pregària, i avui ens vol recordar que és el nucli de l’acció, sense ella no és possible la lluita no violenta per ell. Dos exemples ben diferents però potents, serien: aquest article d’ACAT, on parla de la pregària en el cor de l’acció, i aquest llibre d’Andrea Riccardi…gent que viu activament la pau i la solidaritat, i tenen la pregària com a força interior i motor de lluita. Dic jo, eh?

La troballa d’avui: la web de la Facultat de Teologia de Catalunya, amb cursos, estudis, publicacions, agenda i la Revista Catalana de Teologia. Cultura religiosa en estat pur!

Sigui útil! Salut!

1 comment

1 Carles { 02.09.09 at 9:11 pm }

Si ets comunió amb la Unitat, si ets fusió amb la teva font de consciència, integració total amb el tot el teu esperit, llavors “La pregària és la part més potent de l’acció” i tot esdevé pregària. Cada acte, cada pensament, cada sentiment, cada actitud,… si tot prové de la font, tot és pregària, perquè com ja he comentat sovint tot revela la Unitat i la ubicació en que tu estàs respecte d’ella. La comunió que ets capaç d’assumir.

Segueix les lleis de la vida amb equanimitat, les lleis que han explicat els grans mestres, elles són la saviesa que et dur a trobar-te i esdevenir l’expressió del que realment ets. Cal dir res més a hores d’ara …

El camí ja s’acaba,… de la mateixa manera que he anat creixent en comentaris, a mesura que compartíem trajecte, aquests també es faran més senzills, curts i simples. És una manera d’harmonitzar amb la llei natural 😉

De nou, gràcies a tots per tot,…

Silenci …

Bon camí!
Bon treball!

Les teves finestres tant ben posades… Quins caminants ens presentes per compartir camí… Uns posts sempre plens de vida!… Mil gràcies Joan!

http://www.youtube.com/watch?v=smr-HPMdC6I&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=cnUEz9gm81I&feature=related

😉

Voleu amics, voleu!
Bon viatge!

Leave a Comment