Random header image... Refresh for more!

Diari espiritual, un any amb Gandhi

Avui, 11 de febrer: “Jo no sóc altra cosa que un home que cerca la veritat“.

jornalAmb aquesta senzilla i profunda descripció, el Mahatma ens vol donar la pista del camí a seguir, per trobar un sentit a la vida, per viure feliç dins la complexitat i contradiccions del cada dia. Gandhi, com es pot llegir en aquest article: “se sentia proper a totes les religions, que considerava camins paral·lels en la recerca comuna de Déu, indispensables per descobrir la part de veritat de cada tradició. Mai no acceptà fer proselitisme, ni accedí al sincretisme, ni defensà el fonamentalisme, ans ben al contrari: defensava que cadascú fos fidel a la veritat de la pròpia religió.” Un resum de la pel·lícula Ghandi, potser és la millor explicació per la dita d’avui…si llegiu en deteniment, impressiona la de vegades que injustament va anar a la presó, va patir vexacions i violències de tota mena…i ell dejunant, treballant i perdonant…mare de Déu! Ens calen Gandhis!!!! Opinable, eh?

La troballa d’avui: l’Agència Catalana de Consum, amb notícies, consells útils de consum responsable, l’escola de consum, recomancions, etc…Útil en el temps que corren!

Sigui útil! Salut!

1 comment

1 Carles { 02.12.09 at 1:15 am }

Jo també bonic, jo també, sempre en aquesta recerca; perquè tot i la plenitud de tot el que he trobat i de la qual en sento una gran joia, per la pau, l’amor i la saviesa que sóc capaç de viure, la recerca és immensa, infinita, i abastar tota la veritat és una tasca d’una gran amplitud que dia a dia em segueix fent créixer en la seva recerca insondable.

Gràcies Satyagraha!

En aquests moments de la meva vida, em miro amb un somriure de complicitat i sento una profunda joia, al veure que he estat capaç d’arribar en aquest estat de consciència que no depèn de res extern per sentir aquesta alegria i aquesta profunda joia que sent el meu cor. He fet un llarg viatge,… que sé que continua i amb joia també celebro el viatge que emprenc, però des d’aquest turó que han conquerit totes les praxis que he emprès, la meva estima i fortalesa, han construït joioses relacions amb mi mateix i amb les meves circumstàncies que fan del món que visc una profunda joia incessant que no vull deixar de portar a aquest món que es dol en un profund dolor abominable.

Puc dir amb sinceritat i sense cap mena d’escrúpol que he habitat inferns devastadors de la consciència humana, però també he estat capaç de morir i ressuscitar en una nova consciència plena del Regne de la pau i l’alegria, de la joia i l’amistat, de la profunda comprensió de la vida. És tant inabastable tot el que veig, tot el que m’arriba que em motiva encara més per tot el que cal viure i continuar, i ja sé que el viatge pot tenir alguns dies grisos i ombrívols, que tampoc sóc cap il·lús que somnia o es troba en un estat d’eufòria maníaca, sóc conscient de qui sóc, d’on estic, què estic fent i de la seva presència infinita que sempre m’acompanya, la meva gran companyia, el meu mestre, el meu amic, el meu amant, la meva font, la meva set, la meva vida,… 😉

Uff! avui m’he tret massa roba i potser molts creuran que m’he quedat amb una disfressa … o potser una possible psicopatia? 😉 a tots aquests els diria, desafieu-vos, que el Regne és enmig vostre i us està esperant. Jo habito en el Regne i goso donar-ne testimoni, sense està en cap mena d’estat maníac de la consciència, és el que visc, i ho visc amb senzillesa.

Desperteu! Que la gran vida us espera.

Bon camí!
Bon treball!

Impressiona la vida d’en Gandhi oi ? Gràcies Gandhi!. I no puc deixar de repetir-me, no demanem Gandhis, siguem Gandhis! Sabeu? No sols és possible, és!!!. Només així un nou món serà possible i aprendreu a habitar en ell.

http://www.youtube.com/watch?v=6cxkLZoEFEk&feature=related

Bon viatge!

Leave a Comment