Random header image... Refresh for more!

Reciclar-se per servir

Parlo de la jubilació, malgrat no ho sembli, i us aconsello llegir aquest article del president de la FATEC, on queda demostrat que si després de deixar el món laboral no es comença una activitat ben escollida, amb cert horari, útil i agradable i amb un mínim de responsabilitat i compromís, es pot entrar en una dinàmica depressiva on tot són queixes somàtiques, visites al metge i pastilles per a tot…ja que l’avorriment i la insatisfacció arrelen en nosaltres.

Com diu el bon amic Luis Rojas Marcos, la gent gran ( i tots els altres també) ha de “voluntariar”, ser útils a la societat mentre es pugui ja que ajuda a trobar-se bé un mateix i no “passar” per la vida “matant” el temps, tot esperant la medicació del migdia o la pastilla de dormir de la nit.

Sigui útil! Salut!

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment