Random header image... Refresh for more!

Parlem de benestar

L’altre dia repassant unes Contra de La Vanguardia, vaig descobrir un autor interessant, l’Albert Figueras, que m’ha portat a aprofundir de nou sobre el tema de la oxitocina com a mol·lècula del benestar. Val la pena voltar pel seu blog, i repassar la categoria de llibres.

També podeu llegir unes entrevistes amb ell, arrel d’un llibre que va publicar sobre com optimitzar la vida.

Sigui útil! Salut!

1 comment

1 Carles { 02.25.08 at 12:44 pm }

Realment tot un univers fantàstic que em retorna a la filosofia budista, de veure en la impermanència, l’única via d’accés allò que no canvia. Saber gestionar l’incertesa i viure amb les menys addiccions possibles. Tota una pràctica d’estar sempre al present. Gràcies per tanta informació.

Leave a Comment