Random header image... Refresh for more!

Calendari 2009- 25 de febrer

Avui: “El futur no és un regal, és una conquesta” (Robert Kennedy)

Tot un crit per seguir lluitant, per mantenir la esperança i la fe en la tasca de cada dia…i en el futur de la humanitat.

Santoral: Just, Valeri

Sigui útil! Salut!

1 comment

1 nuria(fenix) { 02.25.09 at 4:55 pm }

Es diu que dels errors se’n aprèn, que de cada caiguda et vas fent mes fort, que la vida s’aprèn a cops.. però la vida és així?
Perquè no la podem entendre d’una manera diferent?
Perquè no podem aprendre,…, madurar,…, reflexionar simplement vivint les coses boniques. Allargar la mà cap a un altres esser humà i sentir la seva força interior ,escoltar paraules d’anim ,compartir un sonriure ,son per mi una mostra de que potser que el demà sigui mes planer i mès ple de joia i d’estima entre les persones. Bo.. una petita conquesta

Tenir present l’existència d’un futur, ens produeix el temor d’equivocar-nos, però també ens atorga la virtut d’apreciar els bons moments . Gaudir del present ens servirà per tenir un millor futur. ‘.perque ara es el present i quan acabi d’enviar aquestes lletres ja serà el futur.

Avui començaré a fer el demà,
per obtenir el meu futur.

salut!! Nuria

Leave a Comment