Random header image... Refresh for more!

Vivim en la antiutopia de la por i de la inseguretat

Frase extreta de la entrevista feta a Joan Manuel del Pozo, publicada en el suplement Presència del Punt Diari del 8 al 14 de gener d’enguany, que ilumina força per mi l’estat anímic social de casa nostra i del món, crec. El motiu era la publicació d’un llibre “Utopia” de Thomas More, traducció directa del llatí al català, que no es feia des del 1915, sembla.

Jo, encara no l’he llegit, però si llegiu la entrevista sencera veureu que denota un esperit de pau, força, esforç, esperança i seny…que tanta falta ens fan.

Un resum del tema de les utopies el tenim al web d’en Ramon Alcoberro, un clàssic; també fan servir la idea aquest llibre d’en Arcadi Oliveres; o aquest altre sobre els càtars; així com blocs interessants com aquest, que fa temps que segueixo; o espectacles teatrals i tot.

Un treball profund sobre el tema el trobareu en aquest article d’en Enric Gil, molt recomanable.

Sigui útil! Salut!

1 comment

1 Edu { 01.14.10 at 10:53 am }

Jo també vaig llegir l’entrevista al Presència, molt interessant! Gràcies pels interessants enllaços 🙂

Salut!

Leave a Comment