Random header image... Refresh for more!

Cor i ment. Claus per al benestar físic i emocional

Títol d’un llibre, escrit per Valentí Fuster i Luis Rojas Marcos, on els autors reflexionen sobre la necessitat d’escoltar els missatges que ens envien el nostre cos i la nostra ment si volem conservar la salut i millorar la qualitat de vida.

Com diuen el seus autors, per entendre el cos humà cal entendre la ment, i per això volen compartir un seguit de lliçons que han après al llarg de la seva vida personal i professional, com en concret, la profunda connexió que hi ha entre el cos i la ment, el valor terapèutic de l’empatia en medicina, la importància de promoure la salut, etc… Aposten, al llarg dels diferents capítols, pel poder guaridor de l’optimisme i la capacitat dels èssers humans de trobar l’oportunitat en les crisis.

Sigui útil! Salut!

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment