Random header image... Refresh for more!

Tres editorials

Voldria fer esment de tres empreses editorials, potser poc conegudes, però on es poden trobar llibres de gran interès social, polític, ecològic, sobre altermundialisme, filosòfic, etc…

Una te la seu a Madrid és: Los libros de la Catarata, i des de 1990 ha publicat més de 500 llibres per bàsicament difondre formes de pensament crític, com diu a la seva presentació.

L’altre te la seu a Barcelona, i és Icaria Editorial, potser més especialitzada en l’àmbit de les ciències socials i que vol oferir eines de reflexió als ciutadans i exposar propostes de transformació social. Tenen un bloc molt operatiu i “alternatiu”, on exposar comentaris i parers.

I la darrera és vasca, és diu Txalaparta, i és més peculiar, lliure i independent, i viu de subscripcions bàsicament. Es troben llibres que no trobaries enlloc, i treballen per correu i enviament postal, sobretot.

Espero que us animeu a donar-hi una volta, i mirar llibres…

Sigui útil! Salut!

5 comments

1 Kaylan { 08.08.16 at 1:25 am }

It’s quite evident that you have really researched this inmtrfaoion and provided valid points for readers to consider. I can appreciate the effort you put into all this content. Thanks for sharing with your readers.

2 credit agricole finistere telephone { 10.22.16 at 4:45 pm }

Wow! So pretty and interesting. Fell in love with the Babiana flowers… a new one to me.Christine, your Acanthus mollis photos are captivating! Barbie, I also love that Dierama photo. Beautiful plants all. Thank you for sharing your spring with us!!

3 widerrufsrecht kfz versicherung vordruck { 10.22.16 at 5:38 pm }

I’m afraid there isn’t a part 6. It was only a 5-part series. But since so many of you guys have been requesting it, I’ll have to add part 6 and beyond into our upcoming video lineup.I’m glad you’re finding them helpful!

4 real madden mobile coin generator { 04.20.17 at 7:47 pm }

shaft 0  0yea, i love you, i mess you, i want you, i exide you, i breng you to your knees, but there are a lot other womans in the world peac yo

5 subway surfers coins hack { 04.24.17 at 7:24 pm }

Bara jag som hann att se Tyras inlägg som sen raderades? eller är det bara jag som inte ser det? :S Det handlade lite om hennes pojkvän, eller han som hon träffar…

Leave a Comment