Random header image... Refresh for more!

Objectiu decreixement

LLibre realitzat per col·laboradors de la revista Silence, que es publica mensualment des de Lió des de 1982, i és un punt de referència a l’univers del pensament radical, humanista i solidari.

Podem continuar creixent fins a l’infinit en un planeta finit?

Oposant-se frontalment a la inèrcia de la globalització, que ocasiona cada vegada més atur, més contaminació, un agreujament del canvi climàtic i l’angoixosa proximitat d’una crisi de l’energia, el llibre formula una proposta radical, potser utópica, però també raonada, un nou camí basat en la consciència que el planeta és inevitablement finit.

Hem de desertar de “l’estil de vida consumista”, perquè es desenvolupi un altra tipus d’economia, basada en l’ajuda mútua, la convivencialitat, la resposta a les necessitats veritables i no a les creades per la publicitat i la moda.

Sigui útil! Salut!

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment