Random header image... Refresh for more!

Decrecimientos. Sobre lo que hay que cambiar de la vida cotidiana

LLibre dirigit per en Carlos Taibo, com a recull d’articles de fons de 12 autors sobre el tema del decreixement aplicat a diferents aspectes de la realitat de cada dia: el cuidar, les migracions, el món urbà i rural, el sindicalisme, el transport, la educació, la salut, els indicadors econòmics, el temps lliure, els mitjans de comunicació, etc…

Ofereix també molta bibliografia en aquest tema del decreixement, que obre portes i ofereix tota una visió sostenible, altermundista, senzilla, de transformació personal…per intentar portar una vida suportable per aquesta nostra finita Terra …ho acabarem en una apocalipsi infernal.

Aquest video ajuda a entendre els raonaments i propòsits dels projectes decreixentistes…recomanable!

I aquest altre explica i raona la relació entre simplicitat voluntària i decreixement…vital!

Sigui útil! Salut!

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment