Random header image... Refresh for more!

La llibertat que necessites

Llibre d’en Francesc Torralba que he trobat molt interessant, on ens descobreix les 8 gàbies invisibles que limiten la nostra llibertat (el dir de la gent, la ignorància, la servitud del consum, les passions desbocades, l’escalfor del ramat, la por de fracassar, les servituds del temps i l’ego),  i els 8 rituals d’alliberament (saber prendre distància, ser autònom i crític, l’art de prendre decisions, la fidelitat a un mateix, saber rectificar quan toca, el tràngol de l’angoixa, saber dir no amb un somriure als llavis, alliberar-se de les quimeres)…tot fins arribar a la cloenda: AIXECA EL VOL!.

Per llegir i rellegir amb calma…sort de tenir persones com ell, que intenten i ajuden a orientar en la foscor dels temps i quan les brúixoles ja no tenen nord!

Sigui útil! Salut!

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment