Random header image... Refresh for more!

Jesucrist 2.0

El darrer llibre d’en Francesc Torralba, tota una declaració de principis, valenta i plena d’esperança per fer que “un altre món”, en aquest, sigui possible. Com ell diu: una oferta de diàleg oberta i creativa…gràcies, amic!

Sigui útil! Salut!

1 comment

1 Carles { 06.03.11 at 1:22 pm }

Ostres que interessant! Joan 😉 Això de Jesucrist 2.0 😉

I aquest llibre d’en Stéphane Hessel, és fantàstic, crec que hauria de ser el manual, ajuntant-hi també una mica d’ordre, per prioritzar les reinvindicacions del moviment dels indignats. Tot plegat donaria molta més coherència.

Així potser s’aconseguiria alguna cosa.

He volgut anar alguna de les assamblees, però quan no és un all, és una ceba. I a l’hora que les fan encara no he tingut el gust d’anar-hi. Espero que ens els propers dies pugui treure-hi el cap o potser posar-hi tot el cos per engrandir la indignació 😉

Bé, moltes gràcies per resum de La llibertat que necessites d’en Toralba, he començat a fer-ne una lectura i és realment bon didàctic i esquemàtic. Idees bàsiques per fer un canvi de paradigme interior. Pas previ o paral·lel que crec que necessita tot moviment d’indignats. Un moviment ha de fer referència a l’altre, si tenim en compte els coneixements hermanèutics amb tot el que som i el que fem 😉

Bé, bonics i boniques, bon viatge i….

A transformar-se per alliberar-se 😉

Leave a Comment