Random header image... Refresh for more!

Déu, ¿més enllà de les religions?

Interessant article de Laia de Ahumada, publicat a la Carta n.68 d’Araguaia amb el Bisbe Casalgàliga, del mes de juny passat.

Com ella diu: “…Doncs sí. Déu més enllà, més ençà i més endins de les religions. Déu, abans i després de les religions. Déu, gràcies i malgrat les religions”. “Aquest misteri que ens habita, primer brasa, després flama i més tard foc, no sap de dics ni de lleres, no sap de normes ni de dogmes, per això s’escapa a la subjecció de les religions. Déu, l’in-nombrable; per sort, més enllà de les religions, present en el desig de cada un de nosaltres, vi que es vessa en abundància a sobre i a dins del món, convidant-nos a viure la plenitud per la qual hem estat creats”.

Sigui útil! Salut!

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment