Random header image... Refresh for more!

Una democracia de calidad: valores cívicos frente a la crisis

Document molt interessant, publicat a Círculo Cívico de Opinión, on es tracten apartats tan clau per sortir del pou global on estem com: crisi ètica, orientar-nos cap el bé comú, equitat, canvi personal en l’ordre de valors, dir la veritat i no amagar mentides, l’exemple personal com a cultura, rebuig de fets inacceptables, potenciació de l’esforç de cadascú, superar la partidització de la vida pública, tenir sentit de la professionalitat, promoure l’educació, recuperar   el prestigi dels càrrecs i construir un marc de valors comuns.

Els autors (Victòria Camps, Adela Cortina, Javier Gomá Lanzón, Fernando Savater i Ramón Vargas-Machuca Ortega), crec que ho avalen…o si més no han treballat molt el tema dels valors i la vida que portem. Per reflexionar…

Sigui útil! salut!

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment