Random header image... Refresh for more!

Interferències

Una pel·lícula sobre el pervers funcionament del món, la manca de valors ètics i les arrels de la crisi global que ens afecta, que et fa reflexionar i no et deixa indiferent!

Com es defineix en l’apartat sobre l’origen de la proposta és :” un exercici de vigilància de la societat civil sobre els governants, els poderosos i tot allò que els ciutadans no veiem en el dia a dia. Interferències és la culminació del treball de més de 10 anys investigant i denunciant diferents mecanismes d’anticooperació. Un treball realitzat des de l‘ODG en xarxa amb múltiples organitzacions, xarxes i campanyes. I des de fa 5 anys, en paral·lel, és el resultat del treball de Quepo per trobar noves maneres de comunicar i acostar l’audiovisual professional al sector social, amb un compromís absolut amb el treball de continguts per a les necessitats de comunicació de les entitats, al servei del debat i l’acció social.”

Sigui útil! Salut!

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment