Random header image... Refresh for more!

La sociedad de la abundacia frugal

Darrer llibre d’en Serge Latouche, publicat per editorial Icaria. Va en la línia que un altre món JA és possible i POT ser-ho…i aporta llum a les contradiccions i els contrasentits que es fan servir en relació al concepte de decreixement per part dels seus opositors. Jo segueixo pensant que és una aposta realment revolucionària a nivell personal i social…què voleu que us digui, que aposta per la coherència i felicitat personal dins una consciència global en un món totalment interdependent.

Dos dites que ell fa servir en la introducció:

– “Los manjares sencillos confieren un placer equivalente al de un régimen de abundancia si es eliminada la totalidad del dolor causado por la necesidad”  (Epicur)

– “La sabiduría suprema de estos tiempos consiste tal vez en pensar como el pesimista, porque la naturaleza de las cosas es cruel y triste, y actuar como el optimista, porque la intervención humana es eficaz para el bienestar social y moral, y el esfuerzo de justicia y de bondad, a pesar de lo que nos figuramos, no se desperdicia nunca” (Benoit Malon, La morale sociale)

Sigui útil! Salut!l

3 comments

1 www.facebook.com { 02.27.19 at 2:26 pm }

Th?re’s definately ? lot to find out about this topic.
I ?eally li?? al? the po?nts ??u have mad?.

2 https://www.muktwioutt.com { 03.07.19 at 11:53 am }

It’s going to be end of mine day, but before finish I am reading
this wonderful post to improve my experience.

3 ??? ?????? ? ??????? { 03.11.19 at 4:08 pm }

Barely played it, because I would never win at it.

Look at my weblog: ??? ?????? ? ???????

Leave a Comment