Random header image... Refresh for more!

Diari espiritual, un any amb Gandhi

Avui, 1 de setembre: “Els set mals socials són: riquesa sense treball, plaer sense consciència, coneixement sense caràcter, comerç sense moralitat, ciència sense humanitat, adoració sense sacrifici, política sense principis“.

Tota una declaració de principis, una pauta de pura vida, saviesa total…crec que sobren paraules i explicacions, oi?. Sort!

La troballa d’avui: Medicus Mundi de Catalunya, una organització que lluita per un món més saludable. En especial és de destacar la seva campanya per una donació racional i òptima de medicaments, anomenada “Medicaments que no curen”. Endavant i força!

Sigui útil! Salut!

1 comment

1 Carles { 09.01.08 at 12:11 pm }

Interessant aquest bon home que reflexiona profundament en la naturalesa humana. De fet crec que hi podem estar del tot d’acord amb aquests principis.

Possiblement en podríem posar d’altres, com per exemple compartir sense cor. Perquè compartir el cor “cum cordis” és concòrdia, sentir de la mateixa manera, participar en un projecte comú donat per uns valors a realitzar que s’entenen com a metes o fins. La paraula “cum panis” també és afí al camí, en quan que significa company, amb aquell que es comparteix el pa. No perquè visquem junts, sinó perquè caminen junts. D’aquí la simbologia que té orígens en els Esenis de compartir el pa i posteriorment en la litúrgia de la comunió cristiana. Tot són símbols de concòrdia i de pau.

Des d’aquest compartir, anem fem camí.

Bon camí!
Bon treball!

És cert, sobren paraules i explicacions.

Que la pau sigui amb vosaltres!
Om, Shanti, Shanti, Shanti!

Leave a Comment