Random header image... Refresh for more!

Remenant pels UOC-papers

Des de fa uns dies, tot mirant per matricular-me a la UOC el proper mes de febrer, estic voltant per la seva web i he descobert amb satisfacció la secció dels papers de la UOC, de temàtiques de tota mena, i he llegit aquest parell que us voldria aconsellar:

– un parla de la Internet com a xarxa de metàfores: l’autor és en Roger Pérez i Brufau, i és el resum del seu treball de fi de carrera, que et fa veure la xarxa en les coses de cada dia, en les expressions més quotidianes, en les parts del teu cos fins i tot…

– l’altre, és el comentari del llibre La revolución de los blogs, d’en José Luis Orihuela, per part d’en Cristóbal Macías, on comenta l’anomenada blogosfera hispana i la seva implicació en els àmbits del periodisme, la empresa, l’educació i la política.

Que us sigui útil! Salut!

0 comments

There are no comments yet...

Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment