Random header image... Refresh for more!

2- El meu fill Pau

El secret de la felicitat no rau en fer sempre el que es vol, sinó en voler sempre el que es fa ” (Tolstoi).

La muntanya i la natura ens ajuden a descobrir els veritables valors del viure: l’esforç, l’amistat, la senzillesa i els respecte als altr Alzina amb banderoleses com a suport de la felicitat personal, de la que ningú n’hauria d’estar privat i a la que tots tenim dret.

Com a exemple de la seva tenacitat i esforç i alhora motiu d’orgull per a tots nosaltres, us proposo llegir la ressenya feta per en Pau i en Guillem de la seva aventura als Andes i a Xile, titulada “2 mesos, 3 llunes, i la referencia publicada de la via “Pluja, fam i feina”.

També en Pau i el seu company Xavier Teixidó van ser guardonats amb el premi de la FECC, l’any 2003, per l’expedició feta a Spitzkoppe (Namíbia) del 12 de maig al 10 de juny del 2003.

En Pau, i el seu company de cordada, ens han deixat , van ser trobats el 28.7.05 al Mont Blanc, el portarem per sempre més en el nostre cor i el seu esperit viurà amb nosaltres com exemple de dignitat personal, tenacitat i ganes de disfrutar del fet de viure.

El dia 5 d’agost del 2005, al Parc de Puigterrà (Castell) al mig de Manresa, va tenir lloc una emotiva i tendre festa de comiat, amb música, flors, lectures, foc, rialles, llàgrimes…VIDA en estat pur.

Si voleu llegir una part dels articles de premsa, els penjo aquí.

Per album de fotos d’una vida, entra, i mira la presentació de diapositives.

Per anar al bloc d’en Pau, doncs….fes click!